Faciliteiten

wedstrijdbad

Wedstrijdbad
Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 15 x 25 meter en beschikt gedeeltelijk over een beweegbare bodem. Het water heeft een temperatuur van 28 graden.

Doelgroepenbad
Het doelgroepen- of instructiebad heeft een afmeting van 10 x 15 meter en beschikt over een volledig beweegbare bodem. Het water heeft een temperatuur van 32 graden.

Kleuter & Peuterbad
Zwembad Brilmansdennen beschikt over een kleuter & peuterbad dat geheel is afgescheiden van de diepere baden. Dit geeft een veilig gevoel voor zowel het kind als ook de ouder.

Glijbaan
Er is een super waterglijbaan met een lengte van 54 meter. Deze zogenaamde "Black hole" is voor ieder kind een belevenis!

Horecavoorziening
Zwembad Brilmansdennen beschikt over sfeervol ingerichte horecaruimte. Bezoekers van het zwembad kunnen terecht bij zowel de ’natte’ als de ’droge’ bar. Koffie, thee, diverse frisdranken, koude en warme snacks kunnen hier genuttigd worden.
Voor de deelnemers aan de verschillende doelgroepactiviteiten is het ’zwemcafé’ een ideale plek om even bij te komen. Ouders van kinderen die deelnemen aan de zwemlessen kunnen hier onder het genot van een kopje koffie de verrichtingen van de kinderen bewonderen.

Turks stoombad
Zwembad Brilmansdennen beschikt over een Turks stoombad, geschikt voor maximaal 8 personen. Het Turks stoombad is gratis toegankelijk voor zwembadbezoekers.