Uitbreiding elektriciteitsnetwerk Luttermolenveld

De komende jaren werkt Enexis Netbeheer aan een toekomstbestendig elektriciteitsnet in Nederland. 1 op de 3 straten in Nederland gaat open. Vanaf 29 april start Enexis met het vervangen van het elektriciteitsnet in het Luttermolenveld.

De komende jaren werkt Enexis Netbeheer aan een toekomstbestendig elektriciteitsnet in Nederland. 1 op de 3 straten in Nederland gaat open. Vanaf 29 april start Enexis met het vervangen van het elektriciteitsnet in het Luttermolenveld. Enexis

U kunt dan werkverkeer tegenkomen in uw straat. Uw woning blijft te voet bereikbaar. De werkzaamheden vinden plaats tussen 07:15 en 17:00 uur. Dit zorgt soms voor (geluids-)overlast. Enexis doet er alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken.

Aannemer BAM Infra voert in opdracht van Enexis het werk uit in uw wijk. De werkzaamheden bestaan uit:

  • Het vernieuwen van bestaande elektriciteitsstations;
  • Het plaatsen van nieuwe elektriciteitsstations;
  • Graafwerkzaamheden voor het vervangen van de kabels, in de straat en onder de stoep. 

Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op de site De Lutte, Luttermolenveld: Buurtaanpak uitbreiding elektriciteitsnetwerk

Informatieavond

Omwonenden en belanghebbenden zijn van harte welkom op de informatieavond in De Vereeniging. Tijdens deze avond vertelt Enexis u meer over het project en kunt u vragen stellen over de werkzaamheden, planning en verkeersmaatregelen. 

  • Maandag 8 april van 18:30 tot 21:00
  • Café en zalencentrum De Vereeniging, Dorpsstraat 7 De Lutte

Aanmelden is niet nodig. Er is geen centrale presentatie, u kunt langs de tafels lopen voor informatie.

Het doel van de informatieavond is u te informeren over de werkwijze. Enexis geeft u meer informatie over de tijdelijke hinder die zal ontstaan en u heeft de mogelijkheid om uw vragen te stellen aan experts en de aannemer. Uiteraard houdt Enexis u ook na deze informatieavond op de hoogte van de ontwikkelingen van het project. Zo krijgt u tijdig een brief wanneer de werkzaamheden in uw straat plaatsvinden.