Gratis lezing “Hoe pubers keuzes maken” in Losser

Begrijp je soms niet waarom ze zo anders denken dan volwassenen? En ben jij benieuwd waarom pubers de keuzes maken die ze maken? Kom dan naar de lezing van LOES op 12 juni in Café Heijdemann.

Misschien herken je deze situaties wel: je puberzoon die zonder aarzeling zijn huiswerk uitstelt om te gamen, je tienerdochter die haar telefoon verkiest boven een gesprek aan tafel, of die schrik wanneer je ontdekt dat je puber experimenteert met dingen waarvan je hoopte dat ze dat niet zouden doen. Begrijp je soms niet waarom ze zo anders denken dan volwassenen? En ben jij benieuwd waarom pubers de keuzes maken die ze maken? Kom dan naar de lezing van LOES op 12 juni in Café Heijdemann. 

Ontdek hoe het puberbrein werkt en begrijp beter waarom pubers soms zo anders denken dan volwassenen. Aletta Smits, bekend van 'Het Puberbrein - de missende handleiding', neemt je op een humoristische en boeiende manier mee in de wereld van pubers. Van grote keuzes over opleidingen tot kleine keuzes over gamen en huiswerk maken, en zelfs de angstige keuzes rondom experimenteren met alcohol of drugs. Mis deze kans niet om meer inzicht te krijgen in het brein van pubers! 

Voor wie: Voor ouders, grootouders, leraren en iedereen die pubers wil begrijpen

Wanneer: 12 juni 2024, 19:30 - 21:00 uur

Waar: Café Heijdemann, Smalmaatstraat 55, in Losser

Aanmelden: Hoe pubers keuzes maken | Loes.nl

puber ouder