Uitnodiging aan marktpartijen

Type bekendmaking
overig
Status
ter informatie
Locatie (postcode)
  • 7581AG 1
Publicatiedatum
20-12-2023

Start openbare verkoopprocedure woningkavels “De Muchte”

Beschrijving

In de kern Losser ligt de ontwikkellocatie genaamd terrein “De Muchte”. Dit terrein is gelegen tussen de Diepenbrocklaan, Muchteweg en de Vlasakker te Losser. Op een deel van het terrein wordt een huurappartementencomplex door Domijn gerealiseerd. Het resterende gedeelte van dit terrein is bouwrijp gemaakt. Het college heeft hiervoor een plan voor 12 grondgebonden nultreden woningen vastgesteld. Om de volgende fase van dit project in te gaan, het bouwen van de woningen, start de gemeente Losser nu een openbare verkoopprocedure van de kavel voor marktpartijen.

Procedure

De verkoopprocedure verloopt volledig via het digitale platform van Mercell-source-to-contract. Vanaf 9 januari 2024 kunt u toegang krijgen tot de biedingsprocedure.

Wilt u deelnemen aan de biedingsprocedure? Dan kunt u dit kenbaar maken door uiterlijk 23 januari 2024 een mail te sturen naar wilma.ten.brinke@enschede.nl. De inschrijving sluit op 4 maart 2024.

Na aanmelding ontvangt u vanaf 9 januari 2024 een uitnodigingslink via het digitale platform van Mercell-source-to-contract. Heeft u geen account, dan registreert u zich eerst via die link.