Aankondiging openbare verkoop 'ontwikkeling strook grond voormalig Martinusschool gemeente Losser'

Type bekendmaking
overig
Status
ter informatie
Locatie (postcode)
  • 7582AN 40
Publicatiedatum
24-07-2023

In Losser op de hoek van de Enschedesestraat/Zweermanstraat ligt een strook grond van circa 1004 m2 groot, Deze strook is in het bezit van de gemeente Losser en het doel is de strook in te zetten voor woningbouwontwikkeling.  

Beschrijving

Via een openbare procedure worden marktpartijen uitgenodigd om een plan te maken en deel te nemen aan de ontwikkelcompetitie. Het is in het belang van de gemeente Losser en van de deelnemende partijen een eerlijk en efficiënt proces te doorlopen. 

Doel

Doel van de openbare procedure is een partij te vinden die de locatie op de hoek Enschedesestraat/ Zweermanstraat van de gemeente koopt. Na aankoop worden, binnen de in de procedure verwoorde uitgangspunten en kaders, 7  grondgebonden betaalbare koopwoningen gerealiseerd. De woningen moeten worden opgedeeld in een blok van 3 en een blok van 4 woningen.

Aanmelden

De selectieprocedure, beoordeling en gunning is omschreven in de selectieleidraad. De verkoopprocedure verloopt volledig via het digitale platform van Mercell-source-to-contract. Vanaf 24 juli 2023 kunt u toegang krijgen tot de biedingsprocedure. Heeft u interesse, dan kunt u dit kenbaar maken door uiterlijk 7 september 2023 een mail te sturen naar wilma.ten.brinke@enschede.nl.

De inschrijving sluit op 9 oktober 2023.

Na aanmelding ontvangt u vanaf 24 juli een uitnodigingslink via het digitale platform van Mercell-source-to-contract. Heeft u geen account, dan registreert u zich eerst via die link.

Procedure

Wat vragen wij van inschrijvers

De basisinschrijving bestaat uit:

  • Gegevens van de onderneming
  • Uittreksel Kamer van Koophandel
  • Verklaring Belastingdienst inzake betalingsgedrag nakoming fiscale verplichtingen (VOFG)
  • 1 referentieproject waar in u aantoont ervaring te hebben met soortgelijke ontwikkelactiviteiten.

Daarnaast bestaat uw inschrijving uit een bieding en kwaliteitscriteria.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met wilma.ten.brinke@enschede.nl