Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Paspoort en ID-kaart

 • Paspoort

  icon-grijs-vliegtuig-182 Een paspoort vraagt u persoonlijk aan in 't Lossers hoes in Losser of in het Stadskantoor in Enschede, dit gaat op afspraak. Na ongeveer een week kunt u uw paspoort afhalen.

 • Identiteitskaart

  icon-grijs-id-kaart-280 Een identiteitskaart (ID-kaart) vraagt u persoonlijk aan in 't Lossers hoes in Losser of in het Stadskantoor in Enschede, dit gaat op afspraak. Na ongeveer een week kunt u uw ID-kaart afhalen.

 • Vluchtelingenpaspoort

  icon-grijs-vliegtuig-182 Een paspoort voor vluchtelingen vraagt u persoonlijk aan in 't Lossers hoes in Losser of in het Stadskantoor in Enschede, dit gaat op afspraak. Na ongeveer een week kunt u uw paspoort afhalen.

 • Vreemdelingenpaspoort

  icon-grijs-vliegtuig-182 Een paspoort voor vreemdelingen vraagt u persoonlijk aan in het Stadskantoor in Enschede, dit gaat op afspraak. De aanvraagprocedure duurt meerdere weken.

 • Paspoort of ID-kaart kwijt of gestolen

  icon-grijs-vergrootglas-311 Bent u uw paspoort of Nederlandse identiteitskaart kwijt of is het gestolen? U moet dit zo snel mogelijk doorgeven aan de gemeente. Dit kan eenvoudig en snel met uw DigiD.