Gemeente Losser, de schatkamer van Twente

Midden in Nationaal Landschap Noordoost-Twente ligt de gemeente Losser. Binnen de grenzen van onze gemeente zijn heel veel unieke plekken, bedrijven en landschappen te vinden. Soms leven we in de directe omgeving, soms moeten we er even naar op zoek. Stuk voor stuk zijn het schatten die de moeite waard zijn voor onze inwoners, ondernemers en toeristen. Daarom noemen we de gemeente Losser dan ook ‘De Schatkamer van Twente’.

Toren

Als een van de schatbewaarders van onze schatten vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden die onze gemeente biedt voor inwoners, ondernemers en bezoekers. 

Wonen

Computers

In de gemeente Losser is het fijn wonen, dat zullen onze bewoners zeker beamen. Onze vijf kerkdorpen bieden elk hun eigen woongemak, overal in onze gemeente staat u binnen enkele minuten middenin de natuur en onze inwoners staan altijd voor elkaar klaar, noaberschap noemen wij dat in Twente. 

Werken

Robot

 Bedrijvigheid, daar is onze gemeente door gevormd. Van de bakker en de slager op de hoek tot internationale bedrijven als Johma en Van Heek Textiles, de gemeente Losser heeft het u te bieden. De verschillende ondernemersverenigingen zorgen er samen voor dat deze schatten tot uiting komen en nieuwe ontwikkelingen ontstaan.

Recreëren

Busje

Natuur en Twentse gastvrijheid zijn dé sleutelwoorden voor een heerlijke vakantie of gewoon een leuk dagje uit in de Schatkamer van Twente. Prachtige landschappen worden versterkt door de tradities en evenementen die de gemeente Losser te bieden heeft. Lange wandel- en fietstochten, heerlijk eten en in stilte slapen, maar ook actieve groepsuitjes, de laatste mode aanschaffen en de geschiedenis van het gebied ontdekken: Alles kan in de Schatkamer van Twente.