Ambassadeur van de Schatkamer van Twente

De Schatkamer van Twente heeft ook veel te bieden aan de ondernemers. Uw gasten worden gastvrij onthaald in de Schatkamer van Twente. Uw collega ondernemers in de verblijfsrecreatie en horeca zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt voor uw gasten en bieden veelal zelfs een shuttle aan naar uw bedrijf.

U kunt als ondernemer ambassadeur zijn van de Schatkamer van Twente door een vlag of banier op te hangen en het logo van de Schatkamer van Twente op uw website te plaatsen.

SchatkamerLosser_RGB_liggend

Handleiding logo Schatkamer van Twente

U mag het logo op elke promotie-uiting van uw organisatie gebruiken. Hier volgen enkele aanwijzingen die u bij het gebruik van het logo kunnen helpen.

Plek voor de sleutel

Om zoveel mogelijk eenheid en daarmee herkenbaarheid te verkrijgen, gaat de voorkeur uit naar een plek rechts onderin uw uiting als ‘afsluiter’ van bijvoorbeeld uw folder of poster.  Als dat technisch of optisch beter uitkomt, mag u ook een andere plek voor de sleutel kiezen.

Staand of liggend

Het logo is beschikbaar in twee versies: staand en liggend. Afhankelijk van de lay-out van uw uiting, kunt u kiezen voor één van deze twee.

Meer informatie vindt u in de handleiding.

Drukwerk

Voor drukwerk gebruikt u de EPS-bestanden.Een "normale" PC heeft geen software om EPS of Ai te openen, maar een drukkerij wel.

Meer informatie

Gemeente Losser, Afdeling Communicatie. Telefoonnummer: 053 537 7444.
Bekijk de portal via www.schatkamervantwente.nl .