Winst uit je woning gaat de wijk in

Tussen 6 en 13 maart komt het team van ‘Winst uit je woning’ naar Losser. Zij bellen in verschillende wijken aan bij woningen om meer informatie te geven over onze regeling, om op kosten van de gemeente spouwmuurisolatie of vloerisolatie aan te laten brengen. Eventueel kunnen zij helpen bij het inplannen van een adviesgesprek. Misschien bellen ze ook bij u aan.

Woningeigenaren in Losser, die een woning hebben met een WOZ-waarde van € 185.000 of lager, hebben in januari en begin maart een brief van ons ontvangen. Met deze brieven hebben we hen uitleg gegeven over de mogelijkheid de spouw of vloer van de woning (grotendeels) op kosten van de gemeente te laten isoleren. Winst uit je Woning voert deze actie voor ons uit.

Heeft u de brieven ontvangen? En wilt u uw woning beter laten isoleren, zodat u minder aardgas nodig heeft om uw woning te verwarmen? Meld u dan aan bij ‘Winst uit je woning’ voor een adviesgesprek. In de brief leest u hoe u dat doet. De aanmelding en het adviesgesprek zijn gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast als u zich aanmeldt!

U maakt alleen aanspraak op deze regeling wanneer u een brief over de extra bijdrage hebt ontvangen van de gemeente.