Vrijwilligers gezocht!

Samen spelen, eten en leuke dingen doen. Zoals knutselen of spelletjes. Dat is wat vrijwilligers samen met de kinderen tijdens de speelmiddagen van project #Jeugdhuiskamer doen.

Project #Jeugdhuiskamer is speciaal voor kinderen voor wie het goed is om even buitenshuis te zijn, om wat voor reden dan ook. Tijdens de speelmiddagen krijgen de kinderen positieve aandacht en worden ze gezien en gehoord.

Sociaal werker, Karin Pikula, begeleidt de middag samen met een groepje vrijwilligers. Karin: ‘Iedere donderdagmiddag van 14.00 tot 18.30 uur ontvangen we een groep van maximaal 10 kinderen bij basisschool Pax Christi. De kinderen komen binnen, we drinken wat samen, we spelen met de kinderen en we sluiten de middag af door samen te eten. Het zou heel mooi zijn als we wat extra handjes kunnen krijgen.’

Voor wie: Vrijwilligers die het leuk vinden om met kinderen te werken. Dit kunnen mensen van alle leeftijden zijn. Van twintigers tot zeventig plussers.
Hoe vaak: Iedere donderdagmiddag van 14.00 tot 18.30 uur. In de schoolvakanties van 13.00 tot 17.00 uur.
Waar: Basisschool Pax Christi, Hoofdstraat 68 in Overdinkel.
Aanmelden: Is dit vrijwilligerswerk iets voor u? Of heeft u vragen? Neem contact op met Karin Pikula via k.pikula@fundamentlosser.nl of 0683843617. Dan bekijken we samen of er een match is.