Storingen openbare verlichting

Helaas moeten we constateren dat er in de gemeente Losser momenteel veel storingen bij de openbare verlichting zijn. In een aantal straten brandt al meerdere weken de openbare verlichting niet. Dit is erg vervelend voor omwonenden.

Over deze storingen hebben we dan ook veel meldingen ontvangen. Het is goed dat u deze storingen bij ons meldt. Blijf dit ook vooral doen. 

We zijn geen eigenaar van het ondergrondse elektriciteitsnet. Dit net zorgt voor de aanvoer van elektriciteit naar de openbare verlichting. Enexis is de eigenaar van dit net. Wij geven alle netstoringen, storingen van meerdere masten in een straat, direct door aan Enexis.

Vaak gaat het in dit soort gevallen om lastige storingen. Bijvoorbeeld een breuk in de kabels. Dan moet er aan de hand van metingen gezocht worden naar de locatie van de breuk. Dit kost veel tijd en voorbereiding.

Wij gaan er van uit dat Enexis er alles aan doet om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Blijf het ook vooral bij ons melden. Dan geven wij dit door aan Enexis.

Voor meer informatie over openbare verlichting kijkt u op de pagina Openbare verlichting.