Oproep aan bedrijven en verenigingen in de gemeente Losser: werkplekken gezocht

We zijn op zoek naar werkplekken voor vluchtelingen in de gemeente Losser. Betaalde banen of vrijwilligerswerk, fulltime of parttime, voor mannen en vrouwen. Ze zijn al een beetje bekend met de Nederlandse taal en willen deze graag nog beter leren, samen met de Nederlandse normen, waarden en werknemersvaardigheden. Deze gemotiveerde mensen willen snel integreren in de Nederlandse samenleving. U kunt ze helpen door ze een werkplek aan te bieden. Werkgevers kunnen beginnen met een proefperiodes om te zien of de werkplek geschikt is voor de statushouder.

Bedrijven waar deze mensen begeleiding kunnen krijgen en deel kunnen uitmaken van een team zijn ideaal. Denk aan administratiekantoren, taxibedrijven, winkels, verzorgingstehuizen en kleine productiebedrijven. Vrijwilligerswerk kan niet worden gedaan bij commerciële bedrijven. Hiervoor zoeken we stichtingen, kringloopwinkels, zorginstellingen (bijvoorbeeld koffie zetten, spelletjes doen met cliënten), en ziekenhuizen (gastvrouw) is ook mogelijk.

Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met Elma Krommendijk via e.krommendijk@losser.nl of Marieke Busschers via m.busschers-poel@losser.nl voor meer informatie en om uw interesse kenbaar te maken.