NK Tegelwippen in Losser: we gaan meters maken in Overdinkel

Op 24 en 25 juni gaan we tegelwippen aan de Hoofdstraat in Overdinkel. We wippen de parkeerhaven eruit bij de komgrens. Dat doen we niet alleen om 1265 tegels te wippen voor het NK Tegelwippen. We doen dit ook omdat de huidige bestrating toe is aan onderhoud. Het straatwerk ligt er in het algemeen niet netjes meer bij en is op plaatsen verzakt. 

Parkeerhaven Hoofstraat verdwijnt

Met het tegelwippen pakken wij de parkeerhaven aan ter hoogte van de komgrens. Sinds het verdwijnen van de informatiezuil op deze plek is deze parkeerhaven niet meer nodig. Daarom maken de stenen en tegels plaats voor groen. 

Verkeersoverlast

Om het werk uit te kunnen voeren sluiten we 1 weghelft van de Hoofdstraat af.  Het verkeer kan er dan “om en om” langs. We regelen dit met stoplichten tussen 07.00 en 16.00 uur). Het fietsverkeer heeft geen last van de werkzaamheden.

Ook meer groen aan het Boerrigter in Losser

Naast het tegelwippen in Overdinkel gaan we op 26 en 27 juni ook aan de slag aan het Boerrigter in Losser. Daar maken 858 tegels in het hofje ter hoogte van het Boerrigter 29 tot en met 35 plaats voor 2 mooie groene perken.