Kuier Deur Challenge Losser van start

We organiseren de Kuier Deur Challenge Losser. Vanaf vrijdag 17 mei aanstaande wandelen Lars Oomkes en Saskia Baas, twee enthousiaste wandelbegeleiders, ongeveer 20 weken lang elke vrijdag om 09.30 uur samen met een groep deelnemers in Losser.

Wandelende mensenWe organiseren de Kuier Deur Challenge Losser. Vanaf vrijdag 17 mei aanstaande wandelen Lars Oomkes en Saskia Baas, twee enthousiaste wandelbegeleiders, ongeveer 20 weken lang elke vrijdag om 09.30 uur samen met een groep deelnemers in Losser. Wilt u werken aan uw gezondheid of meer bewegen? Dan bent u van harte uitgenodigd mee te wandelen. 

De Kuier Deur Challenge Losser is een 20 weken durend wandelprogramma dat georganiseerd wordt in samenwerking met de Nationale Diabetes Challenge van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in het dorp is goed voor de gezondheid en daarnaast ook gezellig. Het wandelprogramma is voor de startende wandelaar. De wandeltraining wordt langzaam opgebouwd van 500 meter naar 5 km in 20 weken. 

Start wandelingen

Op vrijdag 17 mei aanstaande start de eerste wandeling van de groep bij Stichting MAN. Er wordt rekening gehouden met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. U moet wel zelfstandig kunnen lopen zonder hulpmiddelen. Samen wordt getraind om een afstand van 5 kilometer te kunnen wandelen. Op zaterdag 28 september 2024 wordt in Arnhem de wandelchallenge feestelijk afgesloten op het Nationale Diabetes Challenge Festival. 

Meer weten?

Op vrijdag 10 mei aanstaande om 09.30 uur organiseren we een informatiebijeenkomst over de Kuier Deur Challenge Losser bij Stichting MAN, aan het Nilantspad in Losser. Iedereen die interesse heeft is welkom. Meld u aan voor de bijeenkomst door te mailen naar Beweegcoach Jurgen Schiphorst via j.schiphorst@losser.nl of te bellen naar 0618418100.