Is vrijwilligerswerk iets voor u?

U kunt als vrijwilliger veel betekenen voor de samenleving. Ook in de gemeente Losser is een grote behoefte aan vrijwilligers. Wilt u zich inzetten als vrijwilliger? Neem eens een kijkje in de vacaturebank op de website van Fundament. Deze is er voor alle inwoners, verenigingen en organisaties in de gemeente Losser. De vacaturebank is gevuld met heel diverse vacatures. Zit er iets voor u tussen?

Begeleider met vervoer, organisatie Tactus

Voor een meneer uit Overdinkel zoekt de organisatie een begeleider om samen met meneer naar de voedselbank te gaan om zijn pakket op te halen.

Maatje voor eenzame vrouw Losser, organisatie Manna

Voor een mevrouw in Losser (75+) zoekt de organisatie een maatje. Mevrouw is artistiek en is een natuurliefhebber, heeft behoefte aan meer aanspraak en wil graag zo nu en dan samen met een maatje gezellige activiteiten ondernemen. Denk aan:

  • Samen koffie/thee drinken
  • Eropuit gaan
  • Museum bezoeken
  • Rommelmarkt bezoeken

Gastheer/gastvrouw Kiekerskaamp

Inloop Kiekerskaamp in Losser is een voorziening voor mensen die op zoek zijn naar meer sociale contacten, een daginvulling of willen ontdekken welke mogelijkheden er zijn. Mensen kunnen binnenlopen voor een kopje koffie, een spelletje, een gesprek en activiteiten. De organisatie zoekt een gastheer/gastvrouw voor deze leuke inloop.

Meer informatie

U kunt alle vacatures lezen op www.fundamentlosser.nl/vrijwilligers. Weet u niet zo goed welk vrijwilligerswerk bij u past? Fundament denkt graag met u mee!

Contact: vrijwilligers@fundamentlosser.nl