Doe mee aan het fietsonderzoek

De gemeente Losser en Tourist Info De Lutte-Losser roepen alle inwoners en bezoekers op om deel te nemen aan Fietsgemeente 2024, het grootste fietsonderzoek van Nederland. Met jouw deelname kunnen we de fietsvoorzieningen in onze prachtige gemeente in kaart brengen en verbeteren, waardoor de gemeente Losser een nog fijnere plek wordt om te fietsen en te genieten van onze mooie omgeving.

Of je nu een fervent fietser bent, dagelijks naar je werk fietst, of gewoon af en toe de fiets pakt om te ontspannen, jouw input is van onschatbare waarde voor dit belangrijke initiatief. Door deel te nemen aan Fietsgemeente 2024 draag je bij aan het creëren van veiligere en aantrekkelijkere fietsroutes en het bevorderen van duurzame mobiliteit in onze gemeente.

Wethouder Jaimi van Essen benadrukt het belang van actieve deelname aan het fietsonderzoek: "Fietsen is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven en draagt bij aan een gezonde levensstijl en een duurzamere toekomst. Door deel te nemen aan Fietsgemeente 2024 kunnen onze inwoners en bezoekers direct bijdragen aan verbeteringen voor het fietsen in de gemeente Losser. Jouw feedback en suggesties zijn van groot belang voor ons."

Het fietsonderzoek, uitgevoerd door de Fietsersbond, evalueert verschillende aspecten van het fietsen in onze gemeente, waaronder fietspaden, verkeersveiligheid, bewegwijzering en de algehele fietservaring. De resultaten van het onderzoek gebruiken we om concrete acties en verbeteringen te plannen en uit te voeren.

Deelname is eenvoudig en kan online via Fietsgemeente 2024.

De gemeente Losser en Tourist Info De Lutte Losser roepen alle inwoners en bezoekers op om hun ervaringen en ideeën te delen en samen te werken aan een nog fietsvriendelijkere en groenere gemeente Losser.