College op bedrijfsbezoek bij Maku

Op dinsdagmiddag 21 maart was het college van B&W op werkbezoek bij Maku in Beuningen. Onder het dak van het moderne bedrijfsgebouw huizen maar liefst vier verschillende ondernemingen. En er worden op dit moment ook nog eens een aantal Oekraïense vluchtelingen opgevangen.

Directeur Martin Kuipers (Maku) en zijn zonen Daan Kuipers (mede-eigenaar Maku) en Bram Kuipers (eigenaar Triple Green Innovation) gaven allen een uitgebreide toelichting en rondleiding in en over hun bedrijf. Maku ís specialist in verspaning en matrijzenbouw (www.maku.nl). Triple Green Innovation ontwikkelt drijvende kweeksystemen voor onder andere groentes. En ook huist Highbay Company, producent van baanbrekende ATEX LED verlichting aan de Denekamperstraat (www.highbaycompany.nl).

Samen bieden deze bedrijven werk aan zo'n 20 werknemers. Het was een interessant en geanimeerd bezoek. Prachtig om te zien hoe deskundig en innovatief hightech bedrijven in de gemeente Losser aan de slag zijn. #verspaning #matrijzen #ATEX #DeepFloatingTechniqueSystem

Groepsfoto tijdens het bedrijfsbezoek aan Maku