Binnenkort voor controle of op bezoek naar het ziekenhuis? OV-ambassadeurs leggen graag uit hoe u kunt reizen!

De drukte op de weg en het vinden van een parkeerplaats maken het soms best lastig om met de auto naar het ziekenhuis te gaan.

Het openbaar vervoer kan een mooie uitkomst bieden. Bussen stoppen voor de deur van het ziekenhuis. OV-ambassadeurs kunnen u hierover alle uitleg geven. Ook wanneer u al even niet meer met het openbaar vervoer heeft gereisd of een ervaren reiziger bent, maar toch vragen heeft bent u van harte welkom op het inloopspreekuur.

OV-inloopspreekuur

Heeft u vragen over het reizen met trein, bus of buurtbus? Of over de OV-chipkaart, een kaartje kopen of OVpay (betalen met uw bankpas)? Stel ze dan aan een OV-ambassadeur tijdens één van onze inloopspreekuren. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen u graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland geven OV-ambassadeurs uitleg en helpen zij u op weg in het openbaar vervoer.

  • Tijd: 10.00 - 11.30 uur
  • Locatie: Bibliotheek ’t Lossers Hoes, Raadhuisplein 1, Losser

U kunt gratis en vrijblijvend binnenlopen op:

  • Donderdag 8 juni 2023
  • Donderdag 13 juli 2023|

In augustus is er geen inloop in verband met vakantie.

Telefonische spreekuren

Wilt u liever telefonisch contact met een OV-ambassadeur? Dan kunt u contact opnemen tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zitten dagelijks klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10.  Maandag t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur. Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur.

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg! Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Contactinformatie

OV-ambassadeurs 
p/a YMCA (uitvoerder project) 
Peterskampweg 12 
8031 LK Zwolle 
tel. 038 - 454 01 30

i230510 nloopspreekuur OV-ambassadeurs