Beperkt inkomen en hoge zorgkosten? Bespaar op uw zorgverzekering!

De GarantVerzorgd verzekering van Menzis kan iets voor u zijn. Dit is een collectieve zorgverzekering van zorgverzekeraar Menzis in samenwerking met gemeente Losser. U betaalt minder premie omdat de gemeente meebetaalt. En de GarantVerzorgd verzekering vergoedt meer medische kosten dan andere verzekeringen.

Wilt u weten of u in aanmerking komt? Kom naar onze informatiebijeenkomst op 27 november. De bijeenkomst is van 15.00 tot 17.00 uur in de raadzaal van ’t Lossers hoes. U kunt zich aanmelden voor deze informatiemiddag door een mail te sturen of te bellen naar Mendy Versteeg van de gemeente Losser (m.versteeg@losser.nl of 0612614254).

Wilt u gratis hulp bij het overstappen?

Wij organiseren op twee dagen spreekuren waarbij u hulp krijgt met overstappen. Hier is iemand van Menzis en iemand van de gemeente bij aanwezig. Meld u aan door contact op te nemen met Mendy Versteeg. De spreekuren zijn op 6 december in ’t Lossers hoes en op 8 december in ’t Trefhuus in Overdinkel. U kunt ook zelf contact opnemen met een overstapcoach van Menzis via 088 222 4900. De coach kijkt samen met u welke zorgverzekering het beste bij u past. De afspraak is gratis.