Mantelzorgwaardering

Op 10 november was het de dag van de Mantelzorger. Een dag waarop we u, dit jaar in het bijzonder, wilden laten weten dat we het enorm waarderen wat u allemaal naast uw werk, eigen huishouden en zorgen allemaal voor u naaste doet. Als mantelzorger is uw dag vaak druk bezet, want u speelt een belangrijke rol in het leven van mensen die voor kortere of langere tijd ondersteuning nodig hebben. De gemeente Losser waardeert het enorm wat u allemaal doet. Daar willen we u dit jaar met een bijzonder cadeau heel hartelijk voor bedanken. 

Waardebonnen

Alle mantelzorgers in de gemeente Losser van 18 jaar en ouder die bij stichting Fundament bekend zijn, ontvangen automatisch een set waardebonnen. Deze waardebonnen zijn te besteden bij de winkeliers in het centrum van Losser en zijn een jaar geldig. Bent u als mantelzorgers nog niet bekend bij de Stichting Fundament en bent u woonachtig in de gemeente Losser, dan kunt u zich tot 30 november 2020 bij Fundament aanmelden. U krijgt dan ook de waardebonnen toegestuurd. U bent mantelzorger als u minimaal 3 maanden per jaar, minimaal 8 uur per week iemand ondersteunt. Per huishouden komt u in aanmerking voor 2 setjes waardebonnen.

Aanmeldformulier

Met dit aanmeldformulier kunt u zich aanmelden. U vindt het aanmeldformulier ook op de website van de stichting Fundament. U kunt bij de stichting Fundament ook een papieren versie van het aanmeldformulier opvragen via het algemene telefoonnummer: 053 – 5369400.
De aanmeldingen voor het mantelzorgcompliment kunt u sturen naar: info@stichtingfundament.nl