Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Brief verkoop kavels De Saller

 

2 september 2020


Onderwerp:

Verkoop laatste gemeentelijke kavels deelplan De Saller 2c, tweede fase


Geachte heer, mevrouw,

U staat in de gemeente Losser ingeschreven voor een bouwkavel. Als u nog steeds op zoek bent naar een bouwkavel, dan hebben wij goed nieuws voor u.

Op 7 september 2020 gaan de laatste bouwkavels van de gemeente in het deelplan De Saller 2C, tweede fase, in de verkoop. Het plan De Saller 2C ligt op een prachtige locatie aan de rand van Losser en wordt omringd door groen en water. Uitgifte van de kavels vindt dit keer, vanwege de coronamaatregelen, plaats via een lotingsprocedure. Dit gebeurt op 17 september aanstaande om 18.30 uur door notariskantoor Poppinghaus.

De bouwkavels die nu in de verkoop gaan, betreffen 9 vaste kavels en een bouwstrook. Voor de kavels binnen de bouwstrook ligt de diepte van de kavel vast, maar de breedte van de kavel is variabel en kan door de koper zelf worden bepaald. Hierbij geldt wel dat er een goede verdeling van de kavels binnen deze strook te maken moet zijn en dat er een verkoopbare kavel resteert. De vaste kavels mogen bebouwd worden met een vrijstaand woonhuis. De bouwstroken zijn geschikt voor de bouw van een vrijstaand woonhuis of een blok van twee. Bij de gemeente Losser staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom wordt in De Saller 2C gasloos en levensloopbestendig gebouwd.

Grootte en prijzen van de vaste bouwkavels

De 9 vaste bouwkavels variëren in grootte tussen 365 m2 en 697 m2. en 854 m2. De basisprijs per m2 is ca. € 350,= (inclusief BTW) voor een vrijstaand woonhuis. Voor een blok van twee is dit € 347,= m2 (inclusief BTW).

Uitgifte via loting

De uitgifte van de kavels vindt vanwege het coronavirus dit keer plaats via een lotingsprocedure. Dit gebeurt op 17 september 2020 om 18.30 uur door notariskantoor Poppinghaus in ’t Lossers hoes. De loting is alleen live te volgen via www.losser.nl. Iedereen die in een kavel is geïnteresseerd, kan tot 17 september 2020 - 12.00 uureen inschrijfformulier inleveren bij notariskantoor Poppinghaus, Langenkamp 9 in Losser. U mag het inschrijfformulier ook mailen naar: e.eshuis@poppinghaus.nl. U ontvangt hiervan een bevestiging van notariskantoor Poppinghaus.

Meer informatie en opvragen informatiepakket

Bent u geïnteresseerd in een kavel? Het informatiepakket en het inschrijfformulier zijn te downloaden op onze website www.losser.nl. Ook kunt u het informatieformulier afhalen bij de receptie van ’t Lossers hoes. Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Kristel Zissler via k.zissler-damhuis@losser.nl of via telefoonnummer 06-30028367.

Met vriendelijke groet,

 

Wethouder Anja Prins