De Geurmeij fase Möss

Op het terrein tussen de Pastoor van Laakstraat en de Weverstraat, ook wel bekend als De Geurmeij, komen binnenkort een aantal betaalbare kavels te koop met veel vrijheid om een droomhuis te bouwen. Vanaf de zomer van 2022 worden onder de naam fase Möss de eerste kavels vrijgegeven. Betaalbaar, maatwerk en vrijheid zijn de kenmerken van dit plan in Overdinkel. Er zijn in totaal mogelijkheden voor maximaal 38 kavels voor vrijstaande woningen of 2-onder-1 kapwoningen. Ook komen er op 5 stroken rijtjeswoningen voor starters.

Hier kunt u het concept inrichtingsplan dowloaden.

Een gemiddelde kavel tussen de 350 en 500 m2 kost rond de € 150.000,00. De kavels worden verdeeld via een openbare lotingsprocedure. Hier wordt een volgorde getrokken. Diegene die het eerst wordt getrokken, heeft dan de eerste keuze. Bij voldoende belangstelling komen alle kavels in een periode van twee jaar te koop. 

Nieuwsbrief
Interesse in een van deze kavels? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van start verkoop en de verkoopprocedure. U kunt zich aanmelden bij Jacqueline Achterhuis, via j.achterhuis@losser.nl of telefonisch 06-51527993.