De Geurmeij, 2e fase in Overdinkel

De verkoop van bouwkavels voor het plan de Geurmeij, 2e fase in Overdinkel is gestart. Er zijn twee bouwkavels  (417 m² en 420 m²) beschikbaar voor de bouw van een vrijstaande woning.
Daarnaast heeft het plan de Geurmeij, 2e fase een bouwstrook waarbinnen u zelf de grootte van uw kavel kunt bepalen. Hierbij geldt wel de voorwaarde dat er een verkoopbare kavel overblijft. In de bouwstrook mogen rijenwoningen, blokken van twee of vrijstaande woningen gebouwd worden. De bouwgrondprijs is vanaf € 259 (inclusief btw), afhankelijk van de soort woning die u wilt bouwen.

Heeft u belangstelling voor een kavel in het plan de Geurmeij, 2e fase? Neem dan contact op met Kristel Zissler-Damhuis t. 06 30028367 of via e. k.zissler-damhuis@losser.nl.

Toewijzingsbeleid

Voor de uitgifte van de bouwkavels in het plan de Geurmeij geldt het volgende toewijzingsbeleid:

  • Deels is gekozen voor de methode "wie het eerst komt wie het eerst maalt" en
  • Deels geldt de "overgangsregeling" voor kandidaten die zich in het verleden betaald hebben laten inschrijven bij de gemeente Losser.

Aantrekkelijke verkoopvoorwaarden

Wist u dat u zes maanden de tijd heeft voordat u een beslissing moet nemen of u de kavel aankoopt en dat u de kavel pas na twaalf maanden hoeft af te nemen? Ook kunt u een ontbindende voorwaarde in de koopovereenkomst opnemen als zes maanden na ondertekening van de koopovereenkomst uw huidige woning nog niet is verkocht.

Het is nu dus extra aantrekkelijk om een kavel te kopen en uw droomhuis in Overdinkel te realiseren.

Bijlagen