Lezen en leren 18 jaar en ouder

Bibliotheek

Heeft u een leuk boek, een interessante dvd of een prachtige cd in de  catalogus van de bibliotheek zien staan, maar bent u nog geen lid van de bibliotheek? Word dan nu lid reserveer direct direct uw favoriete boek!

Ook kunt u als lid van de Bibliotheek vanaf 14 november 2016 een jaar lang gratis twee online cursussen volgen bijvoorbeeld: cursus blind typen of cursus solliciteren. Voor het gehele aanbod van deze cursussen verwijzen wij naar  www.bibliotheeklosser.nl.

Op vertoon van uw  bibliotheekpas krijgt u korting of iets extra’s bij attractieparken, musea, dierenparken, festivals, cursussen, theaters, bioscopen, tentoonstellingen en nog veel meer!

Meedoenregeling

Bent u ouder dan 18 jaar en wilt u graag  lid worden van de bibliotheek, maar u heeft niet voldoende geld om dit te betalen dan kunt u bij de gemeente Losser vragen of u in aanmerking komt voor de kortingsregeling. Meer informatie vindt u op de pagina  Meedoenregeling.

Taalpunt 

U kunt wel lezen maar heeft moeite met het lezen van een moeilijke brief? Wilt u beter leren lezen, uw (klein)kinderen voorlezen of een kaart schrijven? Taalpunt Losser biedt de ondersteuning die bij u past. Het enige wat u nodig heeft is de moed om u op te geven en doorzettingsvermogen. Doe mee en geef u op. Kent u iemand die hier ook baat bij heeft, vertel het door.

Wilt u iemand bij u in de buurt helpen om beter te leren lezen en schrijven? Wellicht is het een idee om u op te geven als taalvrijwilliger. 

Voor informatie en aanmelding kunt u terecht bij mevrouw Dorine Müller, t. 053-538 21 37  of mail naar taalpunt@bibliotheeklosser.nl.

Openingstijden Taalpunt

woensdagmorgen van 10.00 – 12.00 uur
donderdagmiddag van 13.00 – 15.00 uur ( met uitzondering van de schoolvakanties)

Meer informatie op www.bibliotheeklosser.nl.