Geldzaken

Formulieren Informatie Team

Humanitas Thuisadministratie en het toegangsteam werk, inkomen, jeugd en zorg (wijz)  in de gemeente Losser hebben de handen ineen geslagen om spreekuren op te zetten, waar u terecht kunt met vragen over financiën en administratieve zaken. Ook kan hulp gegeven worden bij het invullen van formulieren. De mensen die u helpen, gaan vertrouwelijk met uw gegevens om.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Het op orde brengen van uw administratie
  • Helpen met het lezen van uw post
  • Ondersteuning bij het invullen van uw formulieren
  • Hulp bij vragen over uw financiën

Bezoekadressen

't Lossers Hoes
Gemeente Losser, toegangsteam werk, inkomen, jeugd en zorg (wijz)
Raadhuisplein 1, 7581 AG  Losser
Spreekuur: Elke werkdag van 13.30 uur - 14.30 uur

Trefhuus Overdinkel
Prins Hendrikstraat 1, 7586 BG Overdinkel
t. 06-37276376
Spreekuur: Woensdag van 10.00 uur  – 11.00 uur

Onze vrijwilligers staan voor u klaar en helpen u graag. En als het nodig is brengen we u in contact met een medewerker van het toegangsteam werk, inkomen jeugd en zorg (wijz).

Zelf schulden oplossen

Heeft u schulden of wilt u schulden voorkomen? En kunt u daar hulp bij gebruiken? Kijk dan op de website zelfjeschuldenregelen.nl

Geldzaken: uw online actieplan

U kunt gebruik maken van online geldplannen. Met deze geldplannen krijgt en houdt u uw geldzaken op orde. U vult uw plan – anoniem – in. Na het invullen heeft u een actieplan in handen. U weet precies wat u kunt doen om uw situatie te verbeteren.

Kom in actie en ga naar Startpunt Geldzaken

Stadsbank

De Stadsbank Oost Nederland is een organisatie die mensen helpt financieel zelfredzaam te worden. Als u moeite heeft om uw financiën op orde te houden of als er sprake is van financiële problemen dan kan de Stadsbank u van dienst zijn. Dat begint altijd met een aanmelding bij de Stadsbank.  

De Stadsbank helpt u met het op orde krijgen van uw financiën. Samen met een adviseur van de Stadsbank brengt u overzicht aan in uw financiële situatie. Als u schulden heeft dan proberen zij afspraken te maken met uw schuldeisers om tot een oplossing te komen. Bij de stadsbank kunt u ook terecht voor een persoonlijke lening. Bij de stadsbank gaat het erom dat u op een verantwoorde manier kunt lenen. Hierdoor kunt u uw lening terugbetalen zonder in financiële problemen te komen. Meer informatie op www.stadsbankoostnederland.nl.