Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Geldzorgen

Hebt u geldzorgen? Ga het gesprek aan. Een medewerker van WIJZ kan u helpen.

Rondkomen met een klein inkomen

Als u een klein inkomen hebt, valt het niet mee om elke maand rond te komen. Het kan dan een hele puzzel zijn. Juist daarom is het belangrijk om te weten dat u ondersteuning kunt krijgen. Via de rijksoverheid kunt u bijvoorbeeld huur-, kinderopvang- en zorgtoeslag krijgen. Ook de gemeente Losser kent diverse regelingen die u kunnen helpen beter rond te komen zoals de individuele inkomenstoeslag of bijzondere bijstand. 

Bekijk de animatie Geldzorgen ... kom jji er uit?

Hulp bij schulden

Heeft u geldzorgen? Wil u snel geld lenen zonder gedoe? Wil u direct 100 euro lenen zonder bkr of loonstrook? Snel geld lenen is niet de oplossing. Vaak komt u dieper in de problemen. Medewerkers van de gemeente Losser bieden hulp bij schulden. Zij kijken samen met u welke vorm van schuldhulp het beste past bij uw situatie. Kom over de drempel en bel ons! 

Bekijk ook de animatie 'Blijf niet zitten met schulden en trek op tijid aan de bel'

Neem contact op

  • Telefoonnummer: (053) 5377400, elke werkdag van 09.30 tot 15.30 uur.
  • E-mail: wijz@losser.nl

U kunt ook uw telefoonnummer en e-mailadres achterhalen. Een medewerker van gemeente Losser neemt dan contact met u op. Vul hiervoor het formulier in: 

Ik wil een afspraak plannen

 

Campagne 'Geldzorgen ... kom jij er uit?'

Marchien: trek op tijd aan de bel. Vooral als je zelf niet goed kunt lezen of schrijven. Lees hier haar verhaal
André Vis is één van de vele die in de financiële problemen is geraakt. Hij vertelt hierover. Lees zijn verhaal of bekijk de video
Ook Marc had schulden en vertelt hierover. Lees zijn verhaal of bekijk de video.
Lees hier het verhaal van Mandy die in een paar jaar tijd een hoge schuld opbouwde.