Parkeerontheffing

Als u in het centrum van Losser woonachtig bent en geen eigen parkeerplaats tot uw beschikking heeft, kunt u een parkeerontheffing aanvragen. In het centrum is namelijk een blauwe parkeerzone, waar voor een beperkte tijd geparkeerd mag worden. Met deze parkeerontheffing kunt u voor langere tijd gebruik maken van de parkeerplaatsen binnen de blauwe parkeerzone. 

Kosten

Een parkeerontheffing kost € 19,60 per jaar.

Aanvraag

Een parkeerontheffing kunt u aanvragen door het Aanvraagformulier Parkeerontheffing (pdf) in te vullen en op te sturen naar gemeente Losser Postbus 90, 7580 AG Losser of te mailen naar gemeente@losser.nl. 

Kentekenwijziging

Ruilt u uw auto in of koopt u een nieuwe auto dan moet u het nieuwe kenteken doorgeven. Hiervoor kunt u gebruik maken van hetzelfde formulier als voor de aanvraag van de parkeerontheffing. Vul hier de gegevens in van uw huidige parkeerontheffing en het nieuwe kenteken waarop de ontheffing moet komen te staan.
Is uw huidige parkeerontheffing nog minimaal zes maanden geldig? Dan kunt u kosteloos een nieuwe parkeerontheffing aanvragen.