Openbaar vervoer

Hier leest u meer over de verschillende manieren van openbaar vervoer in de gemeente Losser, waaronder bus, trein, Regiotaxi en Valys.

Bus

In de gemeente Losser rijden verschillende buslijnen. Op www.syntus.nl vindt u meer informatie en kunt u uw reis in Twente plannen. Wilt u daarbuiten reizen, ga dan naar www.9292ov.nl waar u informatie over het busvervoer in heel Nederland aantreft.

Regiotaxi

Regiotaxi is een vorm van openbaar vervoer van deur tot deur en voor iedereen toegankelijk. Ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen met een andere mobiliteitsbeperking. Kijk voor meer informatie op www.regiotaxitwente.nl.

Trein

Voor treinreizen kunt u de dichtstbijzijnde NS treinstations vinden in Enschede, Enschede – de Eschmarke, en Oldenzaal. Kijk voor meer informatie op www.ns.nl.

Valys: reizen buiten het vervoersgebied van de gemeente Losser

Heeft u een mobiliteitsbeperking en maakt u een reis van meer dan 5 OV-zones, dan kunt u bovendien gebruikmaken van Valys.
Met Valys kunt u een reis boeken van deur tot deur, of als aanvulling op uw reis met het openbaar vervoer. Reist u met de trein, dan is het handig om te weten dat de NS u kan helpen bij het in-, uit- en overstappen. U kunt de hulp aanvragen bij de NS of bij Valys.

Voor meer informatie over Valys kunt u kijken op www.valys.nl of u belt met telefoonnummer 0900-9630.