Uittreksel Basisregistratie Personen (BRP)

Heeft u een bewijs nodig dat u in gemeente Losser woont? Of gaat u bijvoorbeeld reizen met minderjarige kinderen? Dan kunt u een uittreksel uit de basisregistratie personen (BRP) aanvragen bij gemeente Losser. Een uittreksel BRP vraagt u online aan met DigiD. Binnen drie werkdagen versturen wij het uittreksel per post.

Uittreksel BRP aanvragen met DigiD

Heeft u nog geen DigiD? U kunt deze eenvoudig aanvragen op www.digid.nl. Het duurt vervolgens vijf werkdagen voordat u schriftelijk uw DigiD ontvangt. Bij de overheid moet u vaak uw identiteitskaart of paspoort laten zien. Zo weten wij wie u bent. Op internet kunt u laten zien wie u bent door in te loggen met uw DigiD.

Een uittreksel uit de  BRP (Basisregistratie Personen) kunt u alleen aanvragen bij de gemeente waar u staat ingeschreven.

Een uittreksel uit de BRP (Basisregistratie Personen) kost € 17,50.

Wij maken uw uittreksel op basis van uw aanvraag. Mocht achteraf blijken dat u het product niet nodig heeft, of dat wij het niet kunnen leveren dan betalen wij de door u betaalde kosten helaas niet terug. Neemt u daarom bij twijfel altijd contact op.

Heeft u (nog) geen DigiD? Dan kunt u voor het aanvragen van een uittreksel BRP bellen naar 053-5377444.

Woont u in het buitenland en heeft u een uittreksel nodig met historische gegevens? U vraag dan bij een RNI gemeente uw uittreksel aan.

Als u iemand wilt machtigen, gebruik dan het machtigingsformulier. Een machtiging is niet nodig als een ouder een uittreksel wil aanvragen voor een thuiswonend kind in de leeftijd tot en met 15 jaar.

Als u op afspraak komt dan neemt u mee:

  • Een geldig identiteitsbewijs.
  • Een pinpas. U betaalt bij de aanvraag.
  • Het ingevulde machtigingsformulier als u voor iemand anders een uittreksel aanvraagt. Een machtiging is niet nodig als een ouder een uittreksel aanvraagt voor een thuiswonend kind in de leeftijd tot en met 15 jaar.