Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Huwelijks- of trouwlocaties

In de gemeente Losser kunt u in 't Lossers hoes uw huwelijk of geregistreerd partnerschap laten voltrekken maar ook op een locatie naar eigen keuze.


Eigen locaties

De gemeente Losser heeft de hele gemeente aangewezen als “huis der gemeente”. Dit betekent dat u overal in de gemeente Losser kunt trouwen.
Om uw huwelijk of geregistreerd partnerschap op een andere locatie te kunnen laten voltrekken hebben wij van u en de beheerder van de betreffende locatie een schriftelijke bevestiging nodig: formulier bevestiging trouwlocaties.

Bij een huwelijksvoltrekking of de voltrekking van een geregistreerd partnerschap op een eigen gekozen locatie, bent u zelf verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken rondom de voltrekking. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de entourage, bloemen en muziekinstallatie.

Binnen de Gemeente Losser zijn diverse cultuurhistorische en romantische plekken, waardoor uw huwelijksvoltrekking of de voltrekking van uw geregistreerd partnerschap een speciaal karakter krijgt. Meer informatie vindt u op vvvdeluttelosser.nl.