Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Afspraak maken

U kunt veel zaken al digitaal aanvragen. Dit scheelt u veel tijd. Bekijk hieronder het overzicht van dingen die u meteen aan kunt vragen.

De producten hieronder vraagt u online aan met uw DigiD

Staat wat u zoekt er niet tussen?

Dan kunt u zelf een afspraak maken op een door u gekozen tijdstip.

Let op:

Komt u net terug uit een code oranje-gebied? Blijf dan alstublieft eerst tien dagen in quarantaine, en plan daarna uw afspraak in. Bekijk voor meer informatie de website van Rijksoverheid

Drukte in 't Lossers Hoes

Door de versoepelingen willen veel mensen op vakantie. Hierdoor is het extra druk in ’t Lossers hoes voor het aanvragen van een paspoort, ID-kaart of een rijbewijs.
Daarom duurt het langer voordat u langs kunt komen voor de aanvraag. Bekijk via de afspraak-knop wanneer u langs kunt komen. U kunt ook een afspraak maken voor de Losserse balie in het Stadskantoor van Enschede voor een paspoort of ID-kaart. 

Afspraak maken

Als u op afspraak naar ’t Lossers hoes komt, dan vragen wij u: 

  • Houd 1,50 meter afstand van onze medewerkers en andere bezoekers. 
  • Heeft u koorts of verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis. 
  • Kom alleen naar de afspraak. Als u niet in staat bent om alleen te komen kunt u maximaal één begeleider meenemen. 
  • Ook voor begeleiders geldt: Als u koorts of verkoudheidsklachten heeft, kom dan niet naar ’t Lossers hoes. 
  • Kom binnen via de hoofdingang van ’t Lossers hoes.
  • Wij vragen u ’t Lossers hoes gelijk te verlaten na uw afspraak. 

Afspraak afzeggen

Klik daarvoor op de link “afspraak annuleren” in uw afspraakbevestiging die u hebt ontvangen per e-mail. U kunt uw afspraak ook afzeggen via het contactformulier of bel 053- 53 77 444 en vanuit het buitenland + 31 53 53 77 444.

Spoedafspraak Lossers hoes

Lukt het u niet om op korte termijn een afspraak te maken en heeft u onverwacht met spoed een afspraak nodig? Bel dan 053- 53 77 444 voor het maken van een afspraak. Vanuit het buitenland belt u + 31 53 77 444.