Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Corona en hulp

Hier vindt u een overzicht van het landelijke en regionale hulpaanbod rond het coronavirus.

Alternatieve activiteiten in Coronatijd, actuele openingstijden van winkeliers, extra promotie van lokale ondernemers, overzicht van speciale acties bijvoorbeeld Woningsdag en straks moederdag vind je hier:
https://www.visitdeluttelosser.nl/

NLvoorelkaar.nl

Veel mensen die alleen zijn of een zorgvraag hebben, worden extra benadeeld door de gevolgen van het coronavirus. NLvoorelkaar.nl brengt vraag en aanbod bij elkaar. Heb jij ondersteuning nodig, bijvoorbeeld iemand doet voor jou de boodschappen? Meld je vraag op NLvoorelkaar.nl.

Ben jij goed gezond heb jij nog wel een uurtje over en wil je noaber helpen? Meld je dan ook aan bij NLvoorelkaar.nl

Kijk naar elkaar om

De campagne ‘Kijk naar elkaar om’ geeft aan dat er verschillende organisaties klaar staan om inwoners te helpen. Stichting Fundament voor een luisterend oor, de gemeente Losser (afdeling Werk, Inkomen, Jeugd en Zorg) voor als je vastloopt in je thuissituatie. Is er echt sprake van een onveilig thuis, bel dan met Veilig Thuis Twente. En ben je ziek? Neem dan contact op met je huisarts, ook als je niet corona-gerelateerde klachten hebt. De oproep geldt ook voor familieleden of buurtbewoners die het vermoeden hebben dat het niet goed gaat met iemand.

Download hier de poster 'Kijk naar elkaar om'. Lees hier de uitgeschreven tekst van de poster

Meer weten over deze campagne? Bekijk dit nieuwsbericht