Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Extra informatie voor ondernemers in de Vrijetijds Economie

Ondernemers met vragen kunnen terecht bij de speciaal daarvoor ingerichte Helpdesk.

Voor ondernemers in de Vrijetijds Economie (VTE) in Overijssel is een speciale taskforce opgericht waarin leden van Gastvrij Overijssel, de provincie, gemeenten en Marketing Oost deelnemen. Marketing Oost heeft een coördinatiepunt Corona ingericht. Marketing Oost maakt deel uit van de Taskforce Gastvrij Overijssel en  heeft daarmee intensief contact en afstemming met provincie, gemeenten en brancheorganisaties.  Ondernemers met vragen kunnen terecht bij de speciaal daarvoor ingerichte Helpdesk.