Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Corona en afval

Het huis-aan-huis inzamelen van de afvalcontainers gaat gewoon door volgens de kalender van Twente Milieu, zie hiervoor www.twentemilieu.nl of de Twente Milieu app.

Het ophalen van huishoudelijk afval gaat gewoon door zoals u gewend bent, de inhaaldagen voor de komende feestdagen kunt u vinden op www.twentemilieu.nl en op de Twente Milieu app.

Kledingcontainers

De kledingcontainers zijn door Twente Milieu afgesloten omdat deze op dit moment niet regulier geleegd kunnen worden. Dit komt omdat het proces van afzet, sortering van het textiel stil is komen te liggen.

Oud papier inzameling tijdelijke wijzigingen ivm corona crisis

In verband met de huidige corona crisis hebben de volgende oud-papier inzamelaars doorgegeven dat zijn de komende maand(en) geen oud papier huis-aan-huis inzamelen. 
Kijkt u voordat u uw papier aanbiedt even of er wel papier wordt ingezameld in uw wijk.


De volgende inzamelaars halen in verband met het oud-papier voorlopig niet meer huis-aan-huis op:
BS de Saller, CV Nachtülkes, Kunst en Strijd DTKS

De inzameling bij clubgebouw van klootschietersvereniging Java is gesloten, het is niet mogelijk papier te brengen.

De verzamelcontainers van AJC aan de Nijverheidstraat blijven gewoon toegankelijk.


Tijdelijke Extra voorziening:
Op werkdagen tussen 8.00 en 16.00 uur staan er containers, alleen voor oud papier, op de opstelstrook naar het Afvalbrengpunt aan de Ravenhorsterweg in Losser. Hierin kunt u gratis uw oud papier en karton kwijt.