Herinrichting buitenruimte Erve Boerrigter

Uitleg

Eén van deze projecten is de herinrichting van de buitenruimte van het dorpshuis Erve Boerrigter. Hiermee levert de gemeente Losser een bijdrage aan de sociale en recreatieve/toeristische functie van Erve Boerrigter. Ook krijgt het dorpshuis de ontvangstfunctie die het verdient.

Werkzaamheden

  • herinrichting buitenruimte van Erve Boerrigter aan de zijde van de Bentheimerstraat;
  • betere ontvangstfunctie dorpshuis;
  • aanleg parkeergelegenheid  voor langparkeerders;
  • ruimte voor water en groen;
  • bouw van een veldschuur als opslag voor activiteiten. De vrijwilligers uit de Lutte worden bij de bouw hiervan gefaciliteerd.

Status

Op woensdag 6 oktober hebben wethouder Jaimi van Essen en Benny Visschedijk (voorzitter van St. Dorpsbelangen De Lutte) het officiële startsein gegeven voor de werkzaamheden.
Aan de Bentheimerstraat onthulden zij een bouwbord van dit project. De komende weken krijgt de herinrichting verder vorm.

Documentatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de ontwerpen? Stel deze van vooral! Dit kan telefonisch of per mail. Afhankelijk van het type vraag wordt dan gekeken op welke manier het antwoord op de vraag toegelicht kan worden, via Teams, Zoom, telefonisch of per mail. De hele maand november kunt u hier nog vragen over stellen.

Stel u vraag via mail albert@smitcivieletechniek.nl of a.knoop@losser.nl, telefonisch kan dit door te bellen met 06 18 10 57 07.

Erve Boerrigter De Lutte 1

Erve Boerrigter De Lutte 2