Vraag en antwoord online informatieavond

In Glane starten op korte termijn de werkzaamheden van het project Dinkel Zuid. Een gezamenlijk project van het waterschap Vechtstromen en de gemeente Losser.

Op 28 april werd om dit project - én andere projecten in Glane – toe te lichten een online informatieavond gehouden. Deze online uitzending kunt u via YouTube terugkijken. Op de informatieavond waren onder meer projectleiders van de gemeente en het waterschap aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Tijdens de uitzending konden ook vragen worden gesteld via e-mail. Deze zijn beantwoord in de uitzending of achteraf via de website of e-mail.

U kunt de vragen en antwoorden die tijdens de informatieavond in Glane zijn gesteld hier bekijken.