Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Waardering onroerende zaken

De WOZ waarde (Waardering Onroerende Zaken) is een waardering van onroerend goed. Dit kan een woning zijn, maar ook een bedrijfspand of een openbaar gebouw zoals een school of een sportkantine. Meer informatie over de WOZ vindt u bij GBTwente. Wilt u de WOZ waarde van woningen of bedrijfspanden bij u in de buurt inzien? Kijk dan op de website van het WOZ-waardeloket (Rijksoverheid).

WOZ waarde inzien/ taxatieverslag inzien  

Heeft u nog geen DigiD? U kunt deze eenvoudig aanvragen op www.digid.nl. Het duurt vijf werkdagen voordat u schriftelijk uw DigiD ontvangt. Bij de overheid moet u vaak uw identiteitskaart of paspoort laten zien. Zo weten wij wie u bent. Op internet kunt u laten zien wie u bent door in te loggen met uw DigiD.

Bent u het niet met de WOZ waarde eens?

GBTwente probeert elk jaar zo nauwkeurig en objectief mogelijk de WOZ waarde te bepalen. De onderbouwing kunt u in het taxatieverslag lezen. Als u het toch niet eens bent met de vastgestelde waarde, dan kunt u een bezwaarschift indienen  (GBTwente).

Contact

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht of wilt u meer informatie, laat het ons weten via het contactformulier.