Betalen aanslag

Het GBTwente heft en int de gemeentelijke belastingen voor Losser. Het betalen van een aanslag gemeentelijke belastingen kan op verschillende manieren. De meeste inwoners en bedrijven kiezen voor een automatische afschrijving door GBTwente. Meer informatie leest u op de website van GBTwente.

Uw aanslag betalen

Heeft u nog geen DigiD? U kunt deze eenvoudig aanvragen op www.digid.nl. Het duurt vijf werkdagen voordat u schriftelijk uw DigiD ontvangt. Bij de overheid moet u vaak uw identiteitskaart of paspoort laten zien. Zo weten wij wie u bent. Op internet kunt u laten zien wie u bent door in te loggen met uw DigiD.
Wilt u de aanslag in één keer betalen? Maak dan het bedrag van uw aanslag over naar bankrekeningnummer NL72 BNGH 028.514.1228. van GBTwente. Vermeld het aanslagnummer in de omschrijving.

Aanvraag

Machtiging verlenen, machtiging intrekken, rekeningnummer wijzigen en de status van uw betalingen inzien? Kijk op GBTwente (gbtwente.nl).

Contact

Kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u meer informatie, laat het ons weten via het contactformulier.