Energieloket

Uw woning duurzaam maken, wat kunt u zelf doen? Lees erover op het energieloket van de gemeente Losser. Hier vindt u alles over hoe u in uw eigen woning aan de slag kunt om energie te besparen, beschikbare subsidies en advies aan huis.

Gratis en onafhankelijk advies

Uw huis energiezuiniger maken: ook u kunt nú wat doen. Neem stap voor stap slimme maatregelen waar u direct van profiteert en die zorgen voor een comfortabeler huis en lagere energiekosten. Gratis en onafhankelijk advies daarover vindt u op ons energieloket  De gemeenten Dinkelland, Tubbergen, Losser en Oldenzaal hebben het energieloket gezamenlijk opgezet. De onafhankelijke en professionele partij die dat voor ons verzorgt is Duurzaam Bouwloket.

Wat is het energieloket?

Op het energieloket vindt u onder andere ervaringsverhalen, tips voor het verduurzamen van uw woning een subsidiecheck. U kunt bij het energieloket terecht met al uw vragen over duurzaam (ver-)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. 

Advies aan huis

Wilt u ook uw jouw woning verduurzamen, maar weet u niet wat voor uw huis de beste oplossingen zijn? Laat u dan gratis adviseren. Onafhankelijk adviseurs vertellen u hoe uw woning comfortabel, energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij verbouwd kan worden. Zo wordt uw woning toekomstbestendig. 

Bedrijven bij u in de buurt

Ga naar de website duurzaambouwloket.nl/bedrijven en bekijk welke bedrijven er bij u in de buurt actief zijn. Op de website staat ook informatie over lokale (inkoop-)acties en evenementen in Losser en de mogelijkheid voor een persoonlijk adviesgesprek aan huis.

Contact 

Vragen of advies nodig? Op werkdagen zijn onafhankelijke adviseurs van Duurzaam Bouwloket per mail en telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.