Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Kinderlintje

Ken jij een kind dat een lintje verdient?

Een kinderlintje is een officiële beloning voor een kind dat iets heel bijzonders heeft gedaan. Dat kan van alles zijn: van een zieke buurvrouw helpen tot geld inzamelen voor een goed doel tot het opruimen in de wijk. De superheld moet wel in de gemeente Losser wonen en op de basisschool zitten.
Het Kinderlintje is er voor echte Losserse Superhelden!

Aanmelden

Iedere inwoner van Losser kan vóór 1 november aanstaande zijn/haar superheld aanmelden via het aanmeldformulier kinderlintje Losser. De aanmelding moet  worden ondersteund door twee  “getuigen”. Zowel volwassenen als kinderen kunnen iemand nomineren. Aanmeldformulieren zijn ook te verkijgen op alle basisscholen en bij de receptie van het gemeentehuis. Het ingevulde aanmeldingsformulier stuurt u naar:
Gemeente Losser
Afdeling Communicatie
t.a.v. Marjo Versteegh
Raadhuisplein 1
7581 AG Losser

Afgeven in het gemeentehuis kan ook. 

Jury

Een deskundige jury beoordeelt aan de hand van opgestelde voorwaarden en criteria welke kinderen in aanmerking komen voor een Kinderlintje. De jury bestaat uit:

  •  de burgemeester van Losser
  •  Jaimi van Essen : het jongste raadslid van Losser
  •  Aly Schoordijk, voormalig adjunct directeur van de St Plechmusschool
  •  Ans te Lintelo (jongerenpastoraat Parochie Maria Vlucht, Overdinkel