Gezocht: Losserse superhelden (4-12 jaar)

De gemeente Losser is op zoek naar de superhelden uit de gemeente Losser. En daar hebben we jullie hulp voor nodig!

Je kent vast wel een kind bij jou op school, de sport- of muziekvereniging of in de buurt, die iets heel bijzonders heeft gedaan en daarvoor een bijzondere waardering verdient: een Kinderlintje! Misschien is het wel een vriend of vriendinnetje van jou!?

Wat is iets heel bijzonders?

Wij vinden het heel bijzonder als je bijvoorbeeld lange tijd iedere dag of week je zieke broertje, zusje, ouders of buurvrouw helpt. Of als je alleen of samen met een ander vriendje geld hebt ingezameld voor een goed doel, of taart bakt voor oude mensen. Of als je je inzet voor andere kinderen, zodat ook zij mee kunnen doen met spelen of sporten. Of dat je het zwerfvuil in jouw wijk steeds opruimt.

Wij denken dat er tussen de kinderen op de basisscholen veel echte helden zitten. Misschien vinden ze dat zelf allemaal heel gewoon, maar ….. dat is niet zo. En daarom willen wij die kinderen graag in het zonnetje zetten.

Kijk eens goed rond en meld jouw held of heldin aan voor een kinderlintje!

Dat kan via het aanmeldformulier, dat bij jou op school ligt of via de website www.losser.nl, Daar kun je het formulier downloaden. Je kunt ook bellen naar de gemeente: Marjo Versteegh, telefoon 053 481 8276. Vul het formulier in, vraag meteen ook een ander klasgenootje of vriendje om de aanvraag te ondersteunen. Stuur dit aanmeldformulier naar.

Gemeente Losser
Afdeling Communicatie,
t.a.v. Marjo Versteegh,
Raadhuisplein 1,
7581 AG Losser.
Per e-mail kan ook: kinderlintje@losser.nl

Een deskundige jury beoordeelt alle aanmeldingen en bepaalt of jouw held een Kinderlintje krijgt.

Uitreiking op maandag 20 november

Op maandag 20 november reikt burgemeester Jean Paul Gebben de Kinderlintjes 2017 uit. De held mag dan, samen met ouders, broertjes en zusjes, klasgenoten, juffen en meester, naar het gemeentehuis in Losser komen. Tijdens een feestelijk bijeenkomst, met een toespraak van de burgemeester, krijgen ze dan het kinderlintje met een mooie medaille erbij. En natuurlijk een leuk cadeau!

Dus, meld nu je held aan! Dat kan tot 8 november 2017

 
Ssst…
De kinderlintjes zijn een verrassing. Dus verklap ’t niet. 

kinderlintje 2017