Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

’t Lossers hoes alleen open op afspraak

’t Losser hoes is vanaf vrijdag 20 maart alleen open voor mensen die een afspraak hebben, die noodzakelijk is. De gemeente Losser doet de dienstverlening zo veel mogelijk telefonisch of via e-mail. Alle afspraken worden afgehandeld met zo weinig mogelijk fysiek contact. 

De afgelopen dagen zijn inwoners die een afspraak hadden staan bij de gemeente Losser gebeld en is gekeken of de afspraak kon worden uitgesteld. 

Wij adviseren inwoners te wachten met het plannen van een huwelijk of partnerschap tot er meer duidelijkheid is over de gevolgen van het coronavirus. Inwoners kunnen bellen met 053 53 77 444 of hun vraag per e-mail stellen: huwelijk@losser.nl

In het kort: bel met nummer 053 53 77 444
-    voor spoedgevallen (aangifte geboorte en overlijden, verlengen van een rijbewijs of ID-kaart die vóór, of in de week na 6 april verloopt): voor een te plannen afspraak.
-    Heeft u ziekteverschijnselen? Blijft u dan thuis.
-    Stel uw afspraak zo veel mogelijk uit. 
-    Heeft u een afspraak staan en komt u niet? Laat ons dit dan telefonisch weten via nummer 053 53 77 444.
-    Ondernemers met vragen kunnen contact opnemen met Manon Balk: m.balk@losser.nl of tel. 06 83 16 08 00. 

Alle maatregelen gelden tot en met 6 april, tenzij er landelijk andere regels worden afgekondigd. Wij rekenen op uw begrip. Voor meer algemene informatie: https://www.rivm.nl/coronavirus