Zwembad Brilmandennen pakt uit tijdens Nationale sportweek van 17 t/m 23 september

Zwembad Brilmandennen pakt uit tijdens Nationale sportweek van 17 t/m 23 september

Zwembad Brilmansdennen in Losser laat, in het kader van de Nationale Sportweek van maandag 17 t/m zondag 23 september, zoveel mogelijk mensen kennis maken met alle mogelijke aquasporten: van aquajogging tot aquabootcamp. En ouders mogen zelf ook het water in tijdens de zwemlessen van hun kinderen. Koffie, thee en ranja staan tijdens de Nationale Sportweek klaar voor allen die een kijkje willen nemen in zwembad Brilmansdennen in Losser. Kijk vooraf wel even op het programma voor de precieze tijden. Leerlingen van de basisschool betalen het normale entreegeld voor de speciale activiteiten.

Snorkelen en zeemeerminzwemmen, watervoetbal, discozwemmen en watervolleybal
Leerlingen van de basisscholen kunnen op woensdagmiddag 19 september komen snorkelen en zeemeerminzwemmen. Op vrijdagavond is er watervoetbal en discozwemmen en op zondagmorgen spelen de jongens watervolleybal tegen de meisjes. En, de ouders mogen ook meedoen!!

Introducees doen gratis mee met de diverse aqua beweegactiviteiten
De hele week door mogen de reguliere deelnemers aan de uiteenlopende aqua-activiteiten gratis een introducee meenemen. Dus doe lekker samen mee aan aquajogging, aquavaria, aquaspinning, aquabootcamp of aquavitaal. Heel erg gezond voor lichaam en geest! Ook de deelnemers aan het baby-, peuter- en kleuterzwemmen mogen tijdens de Nationale sportweek gratis een introducee meenemen.

Introducees maken kans op één maand gratis zwemmen
Onder de introducees wordt na de Nationale sportweek een maandkaart voor zwembad Brilmansdennen verloot.

Kijk op het schema voor het volledige programma tijdens de Nationale sportweek

Zwembad Brilmansdennen in Losser staat al jarenlang borg voor kwaliteit, deskundigheid en uitgebreide ervaring in het verzorgen van zwemlessen:

  • Kindgericht zwemonderwijs afgestemd op uw kind
  • Lessen van 60 minuten
  • Lespakketten met Vaste prijs & Slaaggarantie!
  • Zwem-ABC volgens Licentie Nationale Zwemdiploma’s (NRZ)

Zwembad Brilmansdennen is gunstig gelegen aan de rand van het dorp Losser. Binnen valt er van alles te beleven in één van de vier baden, waaronder een peuterbad, een kleuterbad en een recreatiebad met heerlijk warm water van maar liefst 32 graden. Voor extra waterpret zorgen een superglijbaan (the Black hole), diverse kinderspeeltoestellen én een Turks stoombad waarvan u gratis gebruik kunt maken. Daarnaast beschikt Brilmansdennen over een wedstrijdbad (28 graden) met een gedeeltelijk beweegbare bodem. Voor een drankje of snack kunt u terecht in het zwemcafé dat over een ‘natte’ en ‘droge’ bar beschikt. Dus of u nu zelf komt zwemmen of als begeleider meegaat, bij Zwembad Brilmansdennen bent u altijd van harte welkom.