Zonder afspraak een vaccinatie halen in Overdinkel op zondag 6 februari

Zonder afspraak een coronavaccinatie halen is binnenkort ook mogelijk bij de pop-up priklocatie in Overdinkel. Inwoners kunnen er ook terecht voor informatie over de coronavaccinatie. De pop-up locatie staat bij ’t Trefhuus aan Prins Hendrikstraat 1, op onderstaande datum en tijd:

  • Zondag 6 februari, van 10.00 - 16.30 uur
  • t Trefhuus, Prins Hendrikstraat 1

GGD Twente is weer gestart met het vaccineren in wijken. GGD Twente bekijkt, samen met gemeenten, waar er in Twente kleinschalig, laagdrempelig en dichtbij gevaccineerd kan worden. Zo krijgt iedereen die dat wil, de mogelijkheid om zich te laten vaccineren tegen corona. Bij de pop-up vaccinatielocaties kunnen inwoners zonder afspraak terecht voor informatie en een booster- (vanaf 18 jaar), eerste- of tweede vaccinatie.
Informatiepunt

Belangrijk onderdeel van de pop-up vaccinatielocaties is het informatiepunt. GGD-medewerkers staan klaar om mensen met vragen en twijfels te woord te staan. Ook op alle vaccinatielocaties van GGD Twente kan men terecht voor een prik zonder afspraak. Op www.prikkenzonderafspraak.nl staat een overzicht van alle GGD-vaccinatielocaties waar inwoners zich zonder afspraak kunnen laten vaccineren tegen corona. Of kijk op de website van GGD Twente
 
220202 pop up vaccinatielocstie trefhuus Overdinkel