Zomerkalender voor de hele gemeente Losser

Geen activiteit of evenement meer missen?

Dat komt helemaal goed, want de nieuwe zomerkalender is uit! De VVV heeft samen met Centrum Management Losser bedacht deze zomerkalender uit te brengen, om de inwoners en toerist nog beter van dienst te zijn en de Losserse evenementen en activiteiten meer onder de aandacht te brengen. Want Losser heeft zoveel te bieden.

‘Er zijn zoveel leuke kinderactiviteiten en fiets- en wandeltochten, waar sommige mensen geen weet van hebben’, aldus Elke Roolvink van de VVV. ‘Ik noem schatgraven in het Lutterzand, de GPS tocht Speuren naar Sporen in Losser, muzikale optredens in ons eigen Openluchttheater Brilmansdennen, de Smokkelfietstocht Overdinkel. Zomaar een greep uit wat de gemeente Losser allemaal te bieden heeft deze zomermaanden.’

‘Leuk voor onze eigen inwoners, maar uiteraard ook voor de bezoeker en toerist’, aldus Mariola Dieperink namens het CML.

Het eerste exemplaar van de Zomerkalender is vanmiddag aan wethouder Harry Nijhuis uitgereikt, aangezien hij toerisme & recreatie in zijn portefeuille heeft. ‘Een heel mooi initiatief van samenwerking tussen de VVV en CML.  Én, de zomerkalender gaat over de hele gemeente Losser. Ja, in de gemeente Losser is altied wat te doan’, aldus de nieuwe wethouder en voormalig streektaalconsulent.

De zomerkalender wordt verspreid in de hele regio door de VVV (bij accommodaties/evenementen etc.) en wordt bijgevoegd in Weekblad De Nieuwe Dinkellander. Daarnaast wordt de krant online gepresenteerd via meerdere kanalen zoals o.a. via www.hallolosser.nl  en www.vvvdeluttelosser.nl. Ook is de zomerkalender gratis af te halen bij de vestigingen van de VVV in de gemeente Losser.

.