Wonen: in de gemeente Losser een belangrijk thema!

Nieuwe video over wonen in Losser

“Iedere woning moet raak zijn”, aldus wethouder Anja Prins. Ook in de gemeente Losser is de behoefte aan geschikte woningen volop aanwezig. Er wordt dan ook op tal van plekken druk gebouwd en verbouwd. 
Mede via gesprekken met onder anderen jongeren en ouderen, ontwikkelaars en corporaties, wordt gezocht naar kavels en plannen en worden tal van acties ondernomen om passende woningen te realiseren. In de gemeente Losser is wonen dus een belangrijk en alledaags thema dat de volle aandacht heeft. 

Wethouder Prins: “In een nieuwe video laten we nu graag mooie voorbeelden zien van wat er gebeurt en is gebeurd op het gebied van wonen in ons gemeente. En wie kunnen dat beter vertellen dan onze inwoners zelf? Zij laten in de video zien en horen waarom zij gekozen hebben voor hun woning in onze prachtige gemeente. En hier blijft het niet bij. We kijken ook, samen met onze inwoners, vooruit naar het wonen in de toekomst. 

In de video laten inwoners van de verschillende kerkdorpen van de gemeente Losser zien waar hun woning gebouwd is of gaat worden. Zij vertellen waarom zij voor deze specifieke plek hebben gekozen en spreken over wonen in onze gemeente. De video is te bekijken via een link naar Youtube.


Foto woonfilm