Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Werkzaamheden Brinkstraat gaan goed

De werkzaamheden in de Brinkstraat zijn volop bezig.

Werkzaamheden brinkstraat gaan goedVanaf de Kosterstraat tot de Bernard Leurinkstraat werkt het bouwteam nu aan de Brinkstraat. Tussen de verschillende kruisingen vinden telkens andere werkzaamheden plaats. Een flinke klus waarvoor veel overleg en een strakke planning nodig is. In dat gebied vindt het bouwteam af en toe obstakels in de grond. Door daar gelijk mee aan de slag te gaan, heeft dit nog niet geleid tot uitloop van de werkzaamheden.

In week 41 zijn de werkzaamheden gestart in de Brinkstraat tussen het Teylersplein en de Bernard Leurinkstraat. Aannemer Siers verlegt en vernieuwt daar de kabels en leidingen. Ditzelfde doen ze ook tussen de Roberinkstraat en Teylersstraat. Wie dan richting parkeerplaats Langenkamp loopt, ziet de aanleg van het nieuwe hemelwaterriool en gewone riool en tussen de Kerkstraat en Kosterstraat ligt de puinbaan erop en starten de bestratingswerkzaamheden. De werkzaamheden ‘in een treintje’, zoals het bouwteam dit ook wel noemt, gaan tot nu toe nu volgens plan.

Winkels open en bereikbaar

Alle winkels in de Brinkstraat zijn bereikbaar. Er zijn loopplaten neergelegd, waardoor u opend of met de fiets aan de hand veilig langs de werkzaamheden kan. De winkeliers in de Brinkstraat zijn blij met u, dus breng hen een bezoekje!