Wandel zaterdag 18 juni mee langs de vernieuwde Dinkel bij Glane

Zaterdag 18 juni organiseren waterschap Vechtstromen en Gemeente Losser, in samenwerking met de Dorpsraad Glane, een wandeling rond de vernieuwde rivier de Dinkel bij Glane. Geef u op voor de wandeling via communicatie@losser.nl en loop gezellig mee! 

De wandeling wordt gegeven door medewerkers van de gemeente en het waterschap en leden van de dorpsraad en gaat langs de nieuw ingerichte Dinkel en de Glanerbeek. Tussen Gronau en Losser is de Dinkel opnieuw aangelegd. Om deze rivier onder andere weer meer te laten kronkelen en het water de ruimte te geven. Ook het bekende Laga fietspad is opnieuw aangelegd. Dit laten wij u graag zien!

Starttijd: 18 juni, 10.30 uur.
Startlocatie: Dorpshuis De Glaan, Gronausestraat 330a Glane.
Aanmelden: Aanmelden voor de wandeling op communicatie@losser.nl

Twentse Waterweek van 11 t/m 19 juni

De wandeling in en rond Glane is een activiteit in het kader van de Twentse Waterweek. Tijdens de Twentse Waterweek van 11 t/m 19 juni 2022 worden door heel Twente op allerlei locaties leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud rondom het thema water. Van rondleidingen en demonstraties tot acties en bijeenkomsten. Voor iedereen is er wel iets te beleven in deze week! Kijk voor een overzicht van activiteiten op Twentse Waterweek activiteiten | Groenblauw Twente
Dinkel bij Glane