Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Kick Off bijeenkomst walking voetbal

Vindt u voetbal nog steeds leuk om te doen, maar dat rennen over het veld, dat gaat niet meer zo goed? Dan hebben we een nieuwe uitdaging: Walking Voetbal. We nodigen iedereen die interesse heeft graag uit om hierbij te zijn. Lidmaatschap van KVV Losser is niet nodig. Bij voldoende interesse wordt het spel aangeboden. Tijdens de bijeenkomst is er uitleg over walking voetbal, een demowedstrijd waaraan u mee kunt doen en gelegenheid om vragen te stellen.

Wat is Walking Voetbal?

Walking Voetbal is een voetbalspel van voor 2 teams van 7 personen
Gevoetbald wordt op een aangepast veld; niet rennen, wel wandelen

Walking Voetbal wordt georganiseerd door?

In samenwerking met de stichting Walking Football Twente Euregio (SWFTE) , gemeente Losser, die ook een gezonde leefstijl voor de bewoners nastreeft, organiseren we een bijeenkomst voor leden die mogelijk interesse hebben voor Walking Voetbal. 

De informatiebijeenkomst vindt plaats op:

Datum:   dinsdag 29 oktober a.s.
Tijd:        10.00 – 12.00 uur
Locatie:  Clubgebouw KVV Losser, Bookholtlaan 7

Deelname is gratis. Wilt u meedoen aan de training? Neem dan voetbalkleding mee. Meedoen is niet verplicht kijken mag ook, maar dit is wel een enorme kans om te ervaren hoe leuk Walking Football is. 

Opgeven 

U kunt zich opgeven tot 23 oktober door een mail te sturen naar : j.schiphorst@losser.nl

 

Naam deelnemer

 

 

Telefoonnummer

 

 

Emailadres

 

 

Lid van voetbalvereniging