Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Volledig nieuwe inrichting voor parkeerplaats Langenkamp

Wie nu de parkeerplaats Langenkamp op rijdt, vergeet bijna hoe het er in de oude situatie uitzag.

Met de complete metamorfose is de parkeerplaats praktischer en ruimer ingedeeld. Sinds vrijdag is de eerste kant van de parkeerplaats weer open en daar maakten inwoners  gelijk dankbaar gebruik van. De circa 60 parkeerplekken stonden binnen een half uur vol! 

Geen rare bochten meer of parkeervakken in een hoekje verstopt. Parkeerplaats Langenkamp heeft een flink upgrade gekregen. Als in het najaar ook de bomen en het andere groen wordt aangeplant, is het plaatje compleet. En niet onbelangrijk, door het krattenveld, die is aangelegd onder de parkeerplaats, is de kans op een groot waterballet aanzienlijk verminderd. 

Fase 4 in afronding

Nu de parkeerplaatsen open zijn, is de vierde fase van Centrumplan Losser in afronding. Alle straten van deze fase zijn weer open. Op het groen, de verlichting en her en der nog een klein stukje straatwerk na, is fase vier af! Opnieuw een mooie mijlpaal. 

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws, foto’s van de werkzaamheden bekijken en leuke updates ontvangen over het Centrumplan Losser? Download dan de BouwApp. De BouwApp is te downloaden via Google Play of de App Store. Na het installeren, zoekt u naar het project Gronausestraat Noord, Brinkstraat en Langenkamp en klikt u op volgen. 
 

Nieuwe parkeerplaats Langenkamp